Itali Lottomatica Torino rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

3169/2023

 • 36
 • 25
 • 46
 • 27
 • 6

Itali Lottomatica Torino rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

3168/2023

 • 73
 • 80
 • 69
 • 68
 • 1

Itali Lottomatica Torino rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

3167/2023

 • 24
 • 72
 • 26
 • 58
 • 90

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lottomatica Torino është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it

Shanset për të fituar në Lottomatica Torino

Në Itali Lottomatica Torino lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 80.

 • Jackpot në Lottomatica Torino është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 43949300.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 511038.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11748.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 400.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.