Itali MillionDAY results

978599.37 €

Jackpot Next

Luaj Itali MillionDAY Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 15 shkurt 2019

12 30 33 38 55
Numbers Prize
5 978599.37 €
4 978.6 €
3 48.93 €
2 1.96 €

Itali MillionDAY results e enjte, 14 shkurt 2019

4 13 25 40 51
Numbers Prize
5 979040 €
4 979.04 €
3 48.96 €
2 1.96 €

Itali MillionDAY results e mërkurë, 13 shkurt 2019

14 24 29 32 52
Numbers Prize
5 981521.59 €
4 981.52 €
3 49.08 €
2 1.96 €

Itali MillionDAY results e martë, 12 shkurt 2019

3 13 38 39 53
Numbers Prize
5 978213.38 €
4 978.21 €
3 48.91 €
2 1.96 €

Itali MillionDAY results e hënë, 11 shkurt 2019

21 26 28 33 39
Numbers Prize
5 981893.7 €
4 981.9 €
3 49.09 €
2 1.96 €

Tërheq janë në e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në Itali dhe Online.

Në Itali MillionDAY lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 55.

Shanset për të fituar në Itali MillionDAY

Itali MillionDAY ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Itali MillionDAY është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3478761.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13915.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 284.
  • Çmimi më i vogël në Itali MillionDAY është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18.

Faqja zyrtare