Itali SuperEnalotto rezultate

75.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Itali SuperEnalotto Online

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e hënë, 10 dhjetor 2018

7 37 52 73 87 88 44
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 49729.22 €
4 337.25 €
3 25.53 €
2 5.33 €

Itali SuperEnalotto rezultate e enjte, 06 dhjetor 2018

10 30 44 45 47 49 15
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 34304.54 €
4 282.72 €
3 26.75 €
2 5.24 €

Itali SuperEnalotto rezultate e martë, 04 dhjetor 2018

6 31 37 47 71 78 8
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 173236.22 €
4 366.46 €
3 27.91 €
2 5.44 €

Itali SuperEnalotto rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

7 16 33 54 80 84 18
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 51748.82 €
4 317.86 €
3 25.93 €
2 5.1 €

Itali SuperEnalotto rezultate e enjte, 29 nëntor 2018

6 22 27 36 62 76 28
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 79940.82 €
4 370.93 €
3 26.83 €
2 5.28 €

Tërheq janë në e hënë, e enjte, e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Itali dhe Online.

Në Itali SuperEnalotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 90dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Itali SuperEnalotto

Itali SuperEnalotto ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Itali SuperEnalotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 622614630.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 103769105.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1250230.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11907.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 327.
  • Çmimi më i vogël në Itali SuperEnalotto është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22.

Itali SuperEnalotto është organizuar nga Sisal - Faqja zyrtare