Keno finlandeze rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 2 mars 2021 në 3:00 e pasdites.

180/2021 (12323)

 • 04
 • 07
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 16
 • 22
 • 23
 • 24
 • 28
 • 30
 • 31
 • 32
 • 34
 • 42
 • 51
 • 59
 • 60
 • 68
 • 31

Keno finlandeze rezultate e hënë, 1 mars 2021 në 11:00 e pasdites.

179/2021 (12322)

 • 01
 • 05
 • 06
 • 08
 • 12
 • 22
 • 33
 • 35
 • 38
 • 40
 • 47
 • 48
 • 50
 • 52
 • 54
 • 55
 • 56
 • 61
 • 62
 • 63
 • 08

Keno finlandeze rezultate e hënë, 1 mars 2021 në 9:00 e pasdites.

176/2021 (12319)

 • 01
 • 04
 • 05
 • 14
 • 17
 • 19
 • 20
 • 23
 • 25
 • 32
 • 35
 • 43
 • 45
 • 51
 • 52
 • 57
 • 61
 • 62
 • 63
 • 64
 • 57

Keno finlandeze rezultate e hënë, 1 mars 2021 në 3:00 e pasdites.

175/2021 (12318)

 • 02
 • 04
 • 07
 • 10
 • 15
 • 16
 • 17
 • 23
 • 25
 • 29
 • 32
 • 35
 • 36
 • 41
 • 55
 • 57
 • 58
 • 64
 • 67
 • 68
 • 02

e shtunë, 27 shkurt 2021 në 11:00 e pasdites.

#174/2021 (12317)

 • 02
 • 04
 • 15
 • 17
 • 20
 • 24
 • 26
 • 31
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 43
 • 52
 • 59
 • 61
 • 62
 • 63
 • 68
 • 69
 • 36

e shtunë, 27 shkurt 2021 në 9:00 e pasdites.

#173/2021 (12316)

 • 03
 • 04
 • 05
 • 07
 • 08
 • 15
 • 26
 • 31
 • 36
 • 37
 • 38
 • 42
 • 47
 • 48
 • 53
 • 56
 • 58
 • 66
 • 68
 • 69
 • 53

e shtunë, 27 shkurt 2021 në 3:00 e pasdites.

#172/2021 (12315)

 • 03
 • 05
 • 13
 • 15
 • 16
 • 19
 • 20
 • 24
 • 32
 • 34
 • 35
 • 37
 • 39
 • 42
 • 44
 • 50
 • 52
 • 63
 • 66
 • 70
 • 63

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Finlandë. Tërheq janë në e hënë, e martë dhe e shtunë

Keno është organizuar nga Veikkaus. Faqja zyrtare: www.veikkaus.fi

Shanset për të fituar në Keno

Në Keno finlandeze lojtar zgjedh 2-10 numrat në mes 1 - 70 dhe 1 numrat bonus.

numrat luajtur numrat krahasohen mundësi
10 10 1:2 147 181
10 9 1:47 238
10 8 1:2 571
10 7 1:261
10 6 1:44
10 5 1:12
10 0 1:39
9 9 1:387 197
9 8 1:10 325
9 7 1:685
9 6 1:86
9 5 1:18
8 8 1:74 941
8 7 1:2 436
8 6 1:199
8 5 1:31
8 4 1:8
7 7 1:15 464
7 6 1:619
7 5 1:63
7 4 1:13
6 6 1:3 383
6 5 1:169
6 4 1:22
6 3 1:6
5 5 1:781
5 4 1:50
5 3 1:9
4 4 1:189
4 3 1:16
4 2 1:4
3 3 1:48
3 2 1:6
2 2 1:13