Lotari kroat Loto 7/35 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 gusht 2023.

67/2023

 • 2
 • 7
 • 13
 • 14
 • 22
 • 26
 • 27
 • 4

Joker

 • 0
 • 3
 • 9
 • 8
 • 3
 • 0

Lotari kroat Loto 7/35 rezultate e shtunë, 19 gusht 2023.

66/2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 8
 • 11
 • 13
 • 25
 • 14

Joker

 • 3
 • 7
 • 9
 • 6
 • 4
 • 5

Lotari kroat Loto 7/35 rezultate e mërkurë, 16 gusht 2023.

65/2023

 • 2
 • 4
 • 12
 • 21
 • 26
 • 27
 • 32
 • 31

Joker

 • 1
 • 2
 • 5
 • 8
 • 6
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Loto 7.

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Loto 7/35 është organizuar nga Hrvatska Lutrija. Faqja zyrtare: www.lutrija.hr

Shanset për të fituar në Loto 7/35

Në Lotari kroat Loto 7/35 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 27.

 • Jackpot në Loto 7/35 është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15380900.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 68665.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1477.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 89.