Lotari Zvicerane rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 11
 • 15
 • 20
 • 26
 • 29
 • 31
 • 1

Joker

 • 6
 • 8
 • 5
 • 8
 • 6
 • 3

Lotari Zvicerane rezultate e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 4
 • 7
 • 12
 • 16
 • 18
 • 31
 • 2

Joker

 • 7
 • 1
 • 6
 • 9
 • 3
 • 7

Lotari Zvicerane rezultate e mërkurë, 5 qershor 2024.

 • 11
 • 25
 • 37
 • 38
 • 41
 • 42
 • 4

Joker

 • 3
 • 1
 • 7
 • 4
 • 3
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Switzerland. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotari Zvicerane është organizuar nga Swisslos. Faqja zyrtare: www.swisslos.ch

Shanset për të fituar në Lotari Zvicerane

Në Lotari Zvicerane lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotari Zvicerane është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 31474700.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6294940.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 145716.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29143.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3331.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 666.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 220.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.