Lotaria finlandeze rezultate

Luaj Lotaria finlandeze Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 24 tetor 2020.

2020/43

 • 13
 • 18
 • 25
 • 27
 • 30
 • 32
 • 36
 • 15
numrat çmim
7 *
6 + 1 112093 €
6 1915 €
5 57 €
4 10 €
3 + 1 2 €

Lotaria finlandeze rezultate e shtunë, 17 tetor 2020.

2020/42

 • 5
 • 14
 • 21
 • 24
 • 26
 • 34
 • 40
 • 3
numrat çmim
7 *
6 + 1 207454 €
6 2725 €
5 59 €
4 10 €
3 + 1 2 €

Lotaria finlandeze rezultate e shtunë, 10 tetor 2020.

2020/41

 • 1
 • 13
 • 18
 • 22
 • 28
 • 31
 • 34
 • 19
numrat çmim
7 *
6 + 1 *
6 2734 €
5 57 €
4 10 €
3 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Finlandë. Tërheq janë në e shtunë.

Lotaria finlandeze është organizuar nga Veikkaus. Faqja zyrtare: www.veikkaus.fi

Shanset për të fituar në Lotaria finlandeze

Në Lotaria finlandeze lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 40 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria finlandeze është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 18643560
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2663365
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 83230
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1681
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 107