Lotaria Franceze rezultate

2 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotaria Franceze Online

rezultatet më të fundit e hënë, 17 janar 2022.

2022/8

 • 4
 • 5
 • 15
 • 22
 • 27
 • 9
numrat çmim
5 + 1 7 milion €
5 32980 €
4 + 1 479 €
4 231 €
3 + 1 38 €
3 14 €
2 + 1 9 €
2 4 €
1 + 1 2 €
0 + 1 2 €

Lotaria Franceze rezultate e shtunë, 15 janar 2022.

2022/7

 • 10
 • 13
 • 19
 • 30
 • 47
 • 8
numrat çmim
5 + 1 *
5 67284 €
4 + 1 738 €
4 335 €
3 + 1 40 €
3 16 €
2 + 1 8 €
2 4 €
1 + 1 2 €
0 + 1 2 €

Lotaria Franceze rezultate e mërkurë, 12 janar 2022.

2022/6

 • 1
 • 20
 • 23
 • 26
 • 44
 • 4
numrat çmim
5 + 1 *
5 193590 €
4 + 1 1099 €
4 493 €
3 + 1 54 €
3 21 €
2 + 1 10 €
2 4 €
1 + 1 2 €
0 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Francë. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Lotaria Franceze është organizuar nga FDJ (Française des jeux). Faqja zyrtare: www.fdj.fr

Shanset për të fituar në Lotaria Franceze

Në Lotaria Franceze lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotaria Franceze është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 19068840.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2118760.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 86676.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9631.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2015.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 224.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 16.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 28.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18.