Lotaria gjermane rezultate

2 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotaria gjermane Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 3 qershor 2020.

2020/45

 • 20
 • 25
 • 31
 • 33
 • 38
 • 43
 • 0
numrat çmim
6 + 1 *
6 32.5 milion €
5 + 1 13214 €
5 3331 €
4 + 1 248 €
4 38 €
3 + 1 28 €
3 10 €
2 + 1 5 €

Lotaria gjermane rezultate e shtunë, 30 maj 2020.

2020/44

 • 5
 • 18
 • 33
 • 35
 • 42
 • 43
 • 0
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 19552 €
5 4184 €
4 + 1 301 €
4 50 €
3 + 1 31 €
3 12 €
2 + 1 5 €

Lotaria gjermane rezultate e mërkurë, 27 maj 2020.

2020/43

 • 4
 • 25
 • 36
 • 39
 • 43
 • 47
 • 3
numrat çmim
6 + 1 *
6 997510 €
5 + 1 18472 €
5 4858 €
4 + 1 216 €
4 51 €
3 + 1 22 €
3 12 €
2 + 1 5 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot midis 2 milion € dhe 30 milion €

Lotaria gjermane është organizuar nga LOTTO.de. Faqja zyrtare: www.lotto.de

Shanset për të fituar në Lotaria gjermane

Në Lotaria gjermane lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotaria gjermane është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 125854344
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15731793
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 487807
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60976
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 9291
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1161
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 510
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 68