Lotaria Greke rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

96/2022 (3160)

 • 12
 • 21
 • 10
 • 40
 • 33
 • 05
 • 07

Lotaria Greke rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

95/2022 (3159)

 • 30
 • 17
 • 40
 • 05
 • 19
 • 11
 • 36

Lotaria Greke rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

94/2022 (3158)

 • 15
 • 23
 • 04
 • 21
 • 09
 • 08
 • 24

e shtunë, 19 nëntor 2022.

93/2022 (3157)

 • 20
 • 12
 • 21
 • 45
 • 36
 • 25
 • 42

e mërkurë, 16 nëntor 2022.

#92/2022 (3156)

 • 06
 • 04
 • 49
 • 21
 • 35
 • 25
 • 47

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Greqi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria Greke është organizuar nga Opap. Faqja zyrtare: www.opap.gr

Shanset për të fituar në Lotaria Greke

Në Lotaria Greke lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria Greke është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55491.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1083.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 61.