Lotaria Italiane 10e lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

 • 6
 • 21
 • 32
 • 33
 • 35
 • 39
 • 43
 • 47
 • 49
 • 52
 • 59
 • 65
 • 66
 • 67
 • 73
 • 75
 • 76
 • 77
 • 82
 • 83

Lotaria Italiane 10e lotto rezultate e premte, 29 shtator 2023.

 • 2
 • 3
 • 6
 • 13
 • 15
 • 16
 • 21
 • 29
 • 35
 • 42
 • 45
 • 49
 • 61
 • 62
 • 64
 • 68
 • 73
 • 78
 • 81
 • 87

Lotaria Italiane 10e lotto rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 1
 • 4
 • 5
 • 7
 • 11
 • 13
 • 16
 • 18
 • 21
 • 23
 • 36
 • 37
 • 41
 • 52
 • 55
 • 68
 • 72
 • 82
 • 84
 • 85

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Lotaria Italiane 10e lotto lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 83, 1 numra shtesë dhe 2 numrat bonus.

10e lotto është organizuar nga Lottomatica. Faqja zyrtare: www.lottomaticaitalia.it