Lotaria Italiane SuperStar rezultate

65.6 milion €

Jackpot Next

Luaj SuperStar Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

2023/130

 • 17
 • 25
 • 64
 • 66
 • 74
 • 76
 • 78
 • 49
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 + 1 *
5 + 1 *
5 + 1 *
5 41454 €
4 + 1 36392 €
4 360 €
3 + 1 3062 €
3 30 €
2 + 1 106 €
2 6 €
1 + 1 10 €
0 + 1 5 €

Lotaria Italiane SuperStar rezultate e premte, 29 shtator 2023.

2023/129

 • 6
 • 35
 • 48
 • 53
 • 81
 • 86
 • 71
 • 47
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 + 1 *
5 + 1 *
5 + 1 *
5 20846 €
4 + 1 33553 €
4 332 €
3 + 1 2702 €
3 27 €
2 + 1 105 €
2 5 €
1 + 1 10 €
0 + 1 5 €

Lotaria Italiane SuperStar rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

2023/128

 • 9
 • 25
 • 40
 • 58
 • 85
 • 86
 • 34
 • 11
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 + 1 *
5 + 1 *
5 + 1 *
5 47209 €
4 + 1 35385 €
4 350 €
3 + 1 2656 €
3 26 €
2 + 1 105 €
2 5 €
1 + 1 10 €
0 + 1 5 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Itali. Tërheq janë në e martë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

SuperStar është organizuar nga Sisal. Faqja zyrtare: www.sisal.it

Shanset për të fituar në SuperStar

Në Lotaria Italiane SuperStar lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 90, 1 numra shtesë dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në SuperStar është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 56035300000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numra shtesë dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 9339220000.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 622615000.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 111181000.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 103769000.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1249230.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1071630.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29404.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12041.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1936.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 330.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 303.
 • 13. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 138.
 • 14. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20.