Lotaria polake rezultate

669979 €

Jackpot Next

Luaj Lotaria polake Online

rezultatet më të fundit e martë, 6 qershor 2023.

2023/6892

 • 4
 • 6
 • 18
 • 30
 • 47
 • 48
numrat çmim
6 *
5 5669 €
4 177 €
3 21 €

Lotaria polake rezultate e shtunë, 3 qershor 2023.

2023/6891

 • 2
 • 15
 • 17
 • 31
 • 34
 • 35
numrat çmim
6 12.4 milion €
5 4846 €
4 173 €
3 21 €

Lotaria polake rezultate e enjte, 1 qershor 2023.

2023/6890

 • 5
 • 6
 • 17
 • 23
 • 29
 • 49
numrat çmim
6 *
5 4326 €
4 102 €
3 21 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Lotaria polake është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl

Shanset për të fituar në Lotaria polake

Në Lotaria polake lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në Lotaria polake është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.