Lotaria suedeze rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 11 korrik 2020.

2020/56

 • 1
 • 15
 • 16
 • 22
 • 25
 • 27
 • 33
 • 4
 • 13
 • 28
 • 34
numrat çmim
7 *
7 1.5 milion €
6 + 1 35234 €
6 + 1 17415 €
6 2863 €
6 2301 €
5 89 €
5 78 €
4 16 €
4 16 €

Lotaria suedeze rezultate e mërkurë, 8 korrik 2020.

2020/55

 • 2
 • 3
 • 4
 • 15
 • 17
 • 26
 • 34
 • 8
 • 18
 • 21
 • 31
numrat çmim
7 *
7 *
6 + 1 24290 €
6 + 1 27039 €
6 2258 €
6 2628 €
5 77 €
5 98 €
4 16 €
4 18 €

Lotaria suedeze rezultate e shtunë, 4 korrik 2020.

2020/54

 • 6
 • 7
 • 12
 • 14
 • 20
 • 25
 • 27
 • 4
 • 5
 • 11
 • 21
numrat çmim
7 *
7 1.5 milion €
6 + 1 26040 €
6 + 1 16936 €
6 3176 €
6 2769 €
5 98 €
5 86 €
4 18 €
4 16 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Suedi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria suedeze është organizuar nga Svenska Spel. Faqja zyrtare: www.svenskaspel.se

Shanset për të fituar në Lotaria suedeze

Në Lotaria suedeze lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35 dhe 4 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria suedeze është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6724520
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 240161
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40027
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 847
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59