Maltë Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

149

 • 79
 • 37
 • 71
 • 69
 • 26

Maltë Lotto rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

148

 • 80
 • 2
 • 81
 • 3
 • 15

Maltë Lotto rezultate e shtunë, 2 dhjetor 2023.

147

 • 54
 • 67
 • 31
 • 27
 • 24

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Maltë. Tërheq janë në e martë dhe e shtunë.

Në Maltë Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 81 dhe 3 numra shtesë.

Maltë Lotto është organizuar nga National Lottery plc. Faqja zyrtare: lottery.mt