Maltë SuperStar rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 1 korrik 2022.

 • 05
 • 07
 • 11
 • 19
 • 35
 • 02

Maltë SuperStar rezultate e premte, 24 qershor 2022.

 • 08
 • 16
 • 20
 • 31
 • 34
 • 05

Maltë SuperStar rezultate e premte, 17 qershor 2022.

 • 01
 • 07
 • 11
 • 18
 • 35
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Maltë. Tërheq janë në e premte.

Në Maltë SuperStar lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 34 dhe 1 numra shtesë.

Maltë SuperStar është organizuar nga Maltco Lotteries. Faqja zyrtare: www.maltco.com