Poloni Ekstra Pensje rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 9 dhjetor 2019.

04 15 25 29 33 03

Poloni Ekstra Pensje rezultate e diel, 8 dhjetor 2019.

05 10 14 16 32 04

Poloni Ekstra Pensje rezultate e shtunë, 7 dhjetor 2019.

10 11 20 29 31 02

e premte, 6 dhjetor 2019.

02 19 26 34 35 01

e enjte, 5 dhjetor 2019.

05 06 12 14 16 04

e mërkurë, 4 dhjetor 2019.

03 04 14 21 29 03

e martë, 3 dhjetor 2019.

02 08 11 20 30 02

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e hënë, e diel, e shtunë, e premte, e enjte, e mërkurë dhe e martë.

Poloni Ekstra Pensje është organizuar nga Totalizator Sportowy www.lotto.pl

Shanset për të fituar në Poloni Ekstra Pensje

Në Poloni Ekstra Pensje lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35

  • Jackpot në Poloni Ekstra Pensje është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.