Poloni Llotaria rezultate

690650.97 €

Jackpot Next

Luaj Poloni Llotaria Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 17 janar 2019

6 7 13 14 39 42
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1219.17 €
4 25.07 €
3 5.54 €

Poloni Llotaria rezultate e martë, 15 janar 2019

5 15 17 26 32 49
Numbers Prize
6 782031.16 €
5 1679.29 €
4 41.7 €
3 5.57 €

Poloni Llotaria rezultate e shtunë, 12 janar 2019

2 5 10 14 15 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1171.39 €
4 30.21 €
3 5.57 €

Poloni Llotaria rezultate e enjte, 10 janar 2019

2 10 13 38 42 46
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1255.9 €
4 47.94 €
3 5.59 €

Poloni Llotaria rezultate e martë, 08 janar 2019

4 17 21 26 42 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1200.17 €
4 32.36 €
3 5.56 €

Tërheq janë në e enjte, e martë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Poloni dhe Online.

Në Poloni Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Poloni Llotaria

Poloni Llotaria ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Poloni Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Poloni Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Faqja zyrtare