Poloni Super Szansa rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

4728

 • 4
 • 4
 • 9
 • 2
 • 4
 • 5
 • 3

Poloni Super Szansa rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

4727

 • 8
 • 1
 • 7
 • 0
 • 6
 • 7
 • 1

Poloni Super Szansa rezultate e premte, 25 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

4726

 • 5
 • 5
 • 2
 • 5
 • 1
 • 4
 • 3

e premte, 25 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

4725

 • 9
 • 8
 • 6
 • 8
 • 5
 • 1
 • 2

e enjte, 24 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

#4724

 • 2
 • 9
 • 6
 • 9
 • 0
 • 5
 • 5

e enjte, 24 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

#4723

 • 4
 • 0
 • 3
 • 1
 • 1
 • 2
 • 6

e mërkurë, 23 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

#4722

 • 1
 • 0
 • 1
 • 4
 • 5
 • 0
 • 3

e mërkurë, 23 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

#4721

 • 3
 • 6
 • 6
 • 0
 • 1
 • 9
 • 7

e martë, 22 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

#4720

 • 9
 • 8
 • 0
 • 5
 • 7
 • 2
 • 5

e martë, 22 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

#4719

 • 1
 • 0
 • 7
 • 9
 • 4
 • 8
 • 0

e hënë, 21 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

#4718

 • 4
 • 0
 • 6
 • 6
 • 4
 • 8
 • 2

e hënë, 21 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

#4717

 • 5
 • 9
 • 9
 • 2
 • 7
 • 9
 • 6

e diel, 20 nëntor 2022 në 10:00 e pasdites.

#4716

 • 0
 • 4
 • 4
 • 2
 • 8
 • 8
 • 2

e diel, 20 nëntor 2022 në 2:00 e pasdites.

#4715

 • 7
 • 4
 • 9
 • 4
 • 5
 • 8
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Poloni Super Szansa lojtar zgjedh 7 numrat në mes 0 - 9.

Poloni Super Szansa është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl