Portugali Totoloto rezultate

7.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Portugali Totoloto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/76

 • 15
 • 34
 • 44
 • 45
 • 47
 • 7
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 601 €
4 600 €
3 + 1 7 €
3 6 €
2 + 1 3 €
2 3 €
1 + 1 1 €
0 + 1 1 €

Portugali Totoloto rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/75

 • 16
 • 20
 • 33
 • 38
 • 47
 • 2
numrat çmim
5 + 1 *
5 12111 €
4 + 1 127 €
4 126 €
3 + 1 6 €
3 5 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 1 1 €
0 + 1 1 €

Portugali Totoloto rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

2023/74

 • 10
 • 19
 • 26
 • 35
 • 42
 • 8
numrat çmim
5 + 1 *
5 12859 €
4 + 1 187 €
4 186 €
3 + 1 6 €
3 5 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 1 1 €
0 + 1 1 €

e mërkurë, 13 shtator 2023.

2023/73

 • 6
 • 21
 • 22
 • 23
 • 40
 • 10
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 487 €
4 486 €
3 + 1 6 €
3 5 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 1 1 €
0 + 1 1 €

e shtunë, 9 shtator 2023.

#2023/72

 • 7
 • 32
 • 45
 • 47
 • 49
 • 8
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 448 €
4 447 €
3 + 1 6 €
3 5 €
2 + 1 3 €
2 2 €
1 + 1 1 €
0 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Portugali. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Portugali Totoloto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

Jackpot duke filluar në 1000000 €.

Portugali Totoloto është organizuar nga Santa Casa da Misericórdia de Lisboa. Faqja zyrtare: www.scml.pt