Republika-çeke Euromiliony rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 8 qershor 2021.

 • 22
 • 9
 • 31
 • 10
 • 33
 • 32
 • 14
 • 5

Joker

 • 8
 • 5
 • 1
 • 7
 • 9

Republika-çeke Euromiliony rezultate e shtunë, 5 qershor 2021.

 • 33
 • 14
 • 18
 • 32
 • 31
 • 1
 • 34
 • 4

Joker

 • 5
 • 4
 • 6
 • 3
 • 2

Republika-çeke Euromiliony rezultate e martë, 1 qershor 2021.

 • 2
 • 26
 • 11
 • 20
 • 34
 • 17
 • 21
 • 5

Joker

 • 3
 • 1
 • 3
 • 2
 • 2

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika çeke. Tërheq janë në e martë dhe e shtunë.

Në Republika-çeke Euromiliony lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

Republika-çeke Euromiliony është organizuar nga Sazka. Faqja zyrtare: www.sazka.cz