Rumani Lotto 6/49 rezultate

2.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Rumani Lotto 6/49 Online

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e enjte, 14 shkurt 2019

2 3 20 31 46 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 4098.26 €
4 99.15 €
3 6.19 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e diel, 10 shkurt 2019

5 12 24 38 45 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2720.23 €
4 56.43 €
3 6.22 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e enjte, 07 shkurt 2019

1 25 26 30 32 48
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 4644.99 €
4 108.02 €
3 6.25 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e diel, 03 shkurt 2019

18 29 34 35 48 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 4037.35 €
4 102.8 €
3 6.27 €

Rumani Lotto 6/49 rezultate e enjte, 31 janar 2019

7 12 23 27 28 30
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1847.89 €
4 36.81 €
3 6.25 €

Tërheq janë në e enjte dhe e diel

Biletat mund të blihen në Rumani dhe Online.

Në Rumani Lotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Rumani Lotto 6/49

Rumani Lotto 6/49 ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Rumani Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Rumani Lotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Faqja zyrtare