Slovakia Keno rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 31 dhjetor 2020.

3 4 13 15 18 28 35 38 39 41 50 51 53 57 59 65 67 73 80 30

Joker

6 1 1 4 8 0

Slovakia Keno rezultate e diel, 19 janar 2020.

3 6 9 11 15 16 21 23 24 25 30 32 43 45 48 49 67 68 70 10

Joker

6 3 0 6 1 7

Slovakia Keno rezultate e mërkurë, 15 janar 2020.

1 5 8 9 15 18 22 28 36 38 43 45 46 48 49 54 55 62 80 20

Joker

8 6 1 6 1 8

e diel, 12 janar 2020.

4 7 12 16 18 22 28 30 46 55 59 60 64 65 67 69 75 77 79 19

Joker

8 4 8 5 2 8

e mërkurë, 8 janar 2020.

1 2 7 17 19 21 29 32 36 37 41 44 48 53 54 56 57 63 66 78

Joker

9 5 4 9 8 2

e diel, 5 janar 2020.

2 5 8 14 15 18 23 25 27 29 31 43 49 50 53 60 61 66 72 17

Joker

8 1 7 2 3 9

e diel, 29 dhjetor 2019.

2 4 15 20 22 23 31 32 35 39 43 51 52 56 57 67 71 72 78 27

Joker

5 3 9 8 1 7

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e enjte, e diel, e mërkurë dhe e hënë.

Slovakia Keno është organizuar nga TIPOS www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakia Keno

Në Slovakia Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 80

  • Jackpot në Slovakia Keno është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55491
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1083
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 812
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 81
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81