Slovakia Loto rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 29 dhjetor 2020.

3 6 9 17 42 45 5

II.?ah

2 3 5 8 25 33 31

Joker

6 3 9 8 9 1

Slovakia Loto rezultate e diel, 19 janar 2020.

22 32 37 38 40 46 20

II.?ah

10 13 14 32 38 46 12

Joker

2 8 4 5 1 9

Slovakia Loto rezultate e mërkurë, 15 janar 2020.

10 11 13 37 40 48 1

II.?ah

4 13 26 27 33 36 7

Joker

2 4 9 2 0 4

e diel, 12 janar 2020.

5 23 29 31 40 48 4

II.?ah

7 11 27 36 40 45 47

Joker

9 6 2 7 5 9

e mërkurë, 8 janar 2020.

3 8 20 28 35 36 31

II.?ah

11 15 24 26 36 45 31

Joker

0 6 5 2 1 9

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e martë, e diel dhe e mërkurë.

Slovakia Loto është organizuar nga TIPOS www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakia Loto

Në Slovakia Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49

  • Jackpot në Slovakia Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.