Slovakian lottery 5 z 35 rezultate

16600 €

Jackpot Next

Luaj Slovakian lottery 5 z 35 Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 2 dhjetor 2020.

2020/1770

 • 1
 • 3
 • 4
 • 13
 • 32
numrat çmim
5 *
4 326 €
3 3 €

Slovakian lottery 5 z 35 rezultate e diel, 29 nëntor 2020.

2020/1769

 • 6
 • 16
 • 19
 • 22
 • 29
numrat çmim
5 19481 €
4 250 €
3 3 €

Slovakian lottery 5 z 35 rezultate e mërkurë, 25 nëntor 2020.

2020/1768

 • 11
 • 12
 • 15
 • 25
 • 31
numrat çmim
5 128381 €
4 309 €
3 3 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Slovakia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Slovakian lottery 5 z 35 është organizuar nga TIPOS. Faqja zyrtare: www.tipos.sk

Shanset për të fituar në Slovakian lottery 5 z 35

Në Slovakian lottery 5 z 35 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 34.

 • Jackpot në Slovakian lottery 5 z 35 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 324632
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2164
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 75