Slovenia Loto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 tetor 2021.

82/2021

 • 1
 • 7
 • 23
 • 25
 • 29
 • 34
 • 39
 • 32

Loto plus

 • 1
 • 3
 • 15
 • 26
 • 31
 • 32
 • 34
 • 27

Lotko

 • 4
 • 9
 • 3
 • 6
 • 6
 • 2

Slovenia Loto rezultate e diel, 10 tetor 2021.

81/2021

 • 7
 • 10
 • 22
 • 23
 • 37
 • 38
 • 39
 • 20

Loto plus

 • 8
 • 9
 • 15
 • 18
 • 24
 • 26
 • 36
 • 38

Lotko

 • 7
 • 4
 • 3
 • 7
 • 6
 • 5

Slovenia Loto rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

80/2021

 • 7
 • 12
 • 13
 • 14
 • 17
 • 31
 • 36
 • 16

Loto plus

 • 8
 • 16
 • 20
 • 22
 • 23
 • 27
 • 35
 • 1

Lotko

 • 1
 • 9
 • 5
 • 3
 • 7
 • 2

e diel, 3 tetor 2021.

79/2021

 • 4
 • 8
 • 14
 • 15
 • 19
 • 26
 • 27
 • 39

Loto plus

 • 3
 • 5
 • 10
 • 23
 • 27
 • 36
 • 39
 • 31

Lotko

 • 9
 • 7
 • 4
 • 8
 • 8
 • 7

e mërkurë, 29 shtator 2021.

#78/2021

 • 14
 • 18
 • 24
 • 28
 • 34
 • 35
 • 39
 • 8

Loto plus

 • 8
 • 13
 • 14
 • 23
 • 29
 • 32
 • 36
 • 31

Lotko

 • 8
 • 1
 • 2
 • 0
 • 5
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Slovenia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e diel.

Slovenia Loto është organizuar nga Loterija Slovenije. Faqja zyrtare: www.loterija.si

Shanset për të fituar në Slovenia Loto

Në Slovenia Loto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Slovenia Loto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.