Spanje El Gordo rezultate

5.8 milion €

Jackpot Next

Luaj Spanje El Gordo Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e diel, 21 prill 2019

16 22 38 40 46 7
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 11258.24 €
4 243.6 €
3 + 1 42.21 €
3 18.29 €
2 + 1 7.66 €
2 2.97 €
0 + 1 1.49 €

Spanje El Gordo rezultate e diel, 14 prill 2019

7 11 14 33 41 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 68748.62 €
4 + 1 694.43 €
4 117.61 €
3 + 1 23.34 €
3 10.05 €
2 + 1 4.3 €
2 2.99 €
0 + 1 1.5 €

Spanje El Gordo rezultate e diel, 07 prill 2019

5 9 19 21 27 6
Numbers Prize
5 + 1 6.7 milion €
5 Nuk ka fitues
4 + 1 4130.5 €
4 80.7 €
3 + 1 26.77 €
3 7.89 €
2 + 1 6.02 €
2 2.96 €
0 + 1 1.48 €

Spanje El Gordo rezultate e diel, 31 mars 2019

8 12 15 24 33 2
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 21979.65 €
4 + 1 857.83 €
4 79.92 €
3 + 1 28.42 €
3 7.58 €
2 + 1 6.34 €
2 2.97 €
0 + 1 1.48 €

Spanje El Gordo rezultate e diel, 24 mars 2019

1 8 9 16 42 8
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 149164.56 €
4 + 1 1234.26 €
4 169.21 €
3 + 1 34.91 €
3 12.5 €
2 + 1 7.24 €
2 2.99 €
0 + 1 1.49 €

Tërheq janë në e diel

Biletat mund të blihen në Spanjë dhe Online.

Në Spanje El Gordo lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 54.

Shanset për të fituar në Spanje El Gordo

Spanje El Gordo ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Spanje El Gordo është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31625100.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3513900.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 129082.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14342.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2689.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 299.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 172.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.
  • Çmimi më i vogël në Spanje El Gordo është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 10.

Spanje El Gordo është organizuar nga SELAE - Faqja zyrtare