Spanje La Primitiva rezultate

17.4 milion €

Jackpot Next

Luaj Spanje La Primitiva Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

2 4 19 40 44 45 8 36
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 53780.45 €
5 + 1 3306.58 €
5 + 1 53779.46 €
5 3305.59 €
4 + 1 89.07 €
4 88.08 €
3 + 1 8.92 €
3 7.93 €
0 + 1 0.99 €

Spanje La Primitiva rezultate e enjte, 18 prill 2019

18 19 25 29 32 41 6 10
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 1.6 milion €
5 + 1 + 1 80060.81 €
5 + 1 3174.1 €
5 + 1 80059.82 €
5 3173.11 €
4 + 1 91.06 €
4 90.08 €
3 + 1 8.91 €
3 7.91 €
0 + 1 0.99 €

Spanje La Primitiva rezultate e shtunë, 13 prill 2019

15 18 21 29 40 47 8 9
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 119027.9 €
5 + 1 2687.37 €
5 + 1 119026.91 €
5 2686.38 €
4 + 1 79.98 €
4 78.98 €
3 + 1 8.98 €
3 7.99 €
0 + 1 1 €

Spanje La Primitiva rezultate e enjte, 11 prill 2019

3 22 36 39 45 47 6 29
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 1.6 milion €
5 + 1 + 1 59457.27 €
5 + 1 1428.37 €
5 + 1 59456.28 €
5 1427.39 €
4 + 1 52.17 €
4 51.17 €
3 + 1 8.93 €
3 7.93 €
0 + 1 1 €

Spanje La Primitiva rezultate e shtunë, 06 prill 2019

1 10 14 33 39 44 7 20
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 + 1 59781.67 €
5 + 1 3387.27 €
5 + 1 59780.68 €
5 3386.27 €
4 + 1 88.34 €
4 87.34 €
3 + 1 8.91 €
3 7.92 €
0 + 1 0.99 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e enjte

Biletat mund të blihen në Spanjë dhe Online.

Në Spanje La Primitiva lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Spanje La Primitiva

Spanje La Primitiva ka 11 nivelet çmimin.

 • Jackpot në Spanje La Primitiva është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15537573.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 1 numrat bonus dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 20975724.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 542008.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60223.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 10324.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1147.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 567.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 63.
 • Çmimi më i vogël në Spanje La Primitiva është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 10.

Spanje La Primitiva është organizuar nga SELAE - Faqja zyrtare