Suedi Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 4 prill 2020.

6 7 11 16 17 25 29 2 15 19 23
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 3224 €
6 + 1 2605 €
6 325 €
6 304 €
5 10 €
5 10 €
4 2 €
4 2 €

Suedi Lotto rezultate e mërkurë, 1 prill 2020.

7 8 17 19 26 29 30 1 9 24 31
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
7 92313 €
6 + 1 2974 €
6 + 1 9855 €
6 360 €
6 236 €
5 11 €
5 9 €
4 2 €
4 2 €

Suedi Lotto rezultate e shtunë, 28 mars 2020.

3 8 13 23 29 30 31 6 9 25 34
numrat çmim
7 Nuk ka fitues
7 Nuk ka fitues
6 + 1 5804 €
6 + 1 3553 €
6 268 €
6 345 €
5 11 €
5 11 €
4 2 €
4 2 €

Biletat mund të blihen në Suedi. Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Suedi Lotto është organizuar nga Svenska Spel www.svenskaspel.se

Shanset për të fituar në Suedi Lotto

Në Suedi Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35

  • Jackpot në Suedi Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6724520
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 240161
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 40027
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 847
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 59