U.K. EuroMillions rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 19 prill 2019

7 8 32 41 49 5 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 303545.59 €
4 + 2 3116.47 €
4 + 1 153.94 €
4 57.39 €
3 + 2 98.85 €
3 + 1 12.49 €
3 10.43 €
2 + 2 16.03 €
2 + 1 6.3 €
2 3.44 €
1 + 2 8.25 €

U.K. EuroMillions rezultate e martë, 16 prill 2019

1 8 15 44 49 2 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 15778.68 €
4 + 2 2572.62 €
4 + 1 159.07 €
4 45.09 €
3 + 2 84.54 €
3 + 1 11.62 €
3 8.86 €
2 + 2 15.3 €
2 + 1 5.98 €
2 2.99 €
1 + 2 8.17 €

U.K. EuroMillions rezultate e premte, 12 prill 2019

1 28 35 36 46 6 9
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 58983.56 €
4 + 2 3763.04 €
4 + 1 183.46 €
4 68.26 €
3 + 2 103.9 €
3 + 1 14.3 €
3 12.22 €
2 + 2 15.11 €
2 + 1 6.92 €
2 3.92 €
1 + 2 7.03 €

U.K. EuroMillions rezultate e martë, 09 prill 2019

18 21 29 38 41 1 11
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 136548.62 €
5 Nuk ka fitues
4 + 2 2287.62 €
4 + 1 126.4 €
4 40.4 €
3 + 2 103.26 €
3 + 1 12.55 €
3 8.98 €
2 + 2 17.04 €
2 + 1 6.8 €
2 3.23 €
1 + 2 9.21 €

U.K. EuroMillions rezultate e premte, 05 prill 2019

1 7 10 29 45 3 5
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 40242.34 €
4 + 2 1348.12 €
4 + 1 94.06 €
4 36.3 €
3 + 2 49.15 €
3 + 1 8.04 €
3 7.92 €
2 + 2 8.84 €
2 + 1 4.71 €
2 2.99 €
1 + 2 5.05 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. EuroMillions lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në U.K. EuroMillions

U.K. EuroMillions ka 13 nivelet çmimin.

 • Jackpot në U.K. EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 139838160.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 6991908.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3107515.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 621503.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31076.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13812.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 14126.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 707.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 314.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 986.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 50.
 • 12. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 22.
 • Çmimi më i vogël në U.K. EuroMillions është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 188.

Faqja zyrtare