U.K. Lotto HotPicks rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

7 8 11 17 34 54
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

8 23 28 42 43 51
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e shtunë, 13 prill 2019

4 10 15 24 37 38
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

20 22 36 42 48 49
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e shtunë, 06 prill 2019

5 8 22 33 36 43
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. Lotto HotPicks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59.

Shanset për të fituar në U.K. Lotto HotPicks

U.K. Lotto HotPicks ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 5 numrat bonus dhe 5 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit . Shanset janë 1 në 0.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit . Shanset janë 1 në 0.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore, 3 numrat bonus dhe 3 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3.

Faqja zyrtare