Zvicra Llotaria rezultate

21.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Zvicra Llotaria Online

U.S. Powerball

550.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 mars 2019

1 5 7 24 32 42 1
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 9286.46 €
5 888.14 €
4 + 1 139.75 €
4 60.89 €
3 + 1 22.83 €
3 8.48 €

Zvicra Llotaria rezultate e shtunë, 16 mars 2019

3 4 9 15 16 18 1
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 5292.37 €
5 879.96 €
4 + 1 141.54 €
4 57.29 €
3 + 1 22.31 €
3 7.22 €

Zvicra Llotaria rezultate e mërkurë, 13 mars 2019

14 17 24 32 33 35 2
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 6359.44 €
5 878.56 €
4 + 1 118.96 €
4 62.82 €
3 + 1 19.42 €
3 8.48 €

Zvicra Llotaria rezultate e shtunë, 09 mars 2019

1 13 24 34 41 42 1
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 12541.55 €
5 874.34 €
4 + 1 147.24 €
4 69.64 €
3 + 1 23.87 €
3 9.05 €

Zvicra Llotaria rezultate e mërkurë, 06 mars 2019

5 7 8 21 28 41 4
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 877168.2 €
5 + 1 7750.87 €
5 877.17 €
4 + 1 96.84 €
4 45.88 €
3 + 1 16.84 €
3 6.75 €

Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë

Biletat mund të blihen në Switzerland dhe Online.

Në Zvicra Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 42.

Shanset për të fituar në Zvicra Llotaria

Zvicra Llotaria ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Zvicra Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 31474716.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6294943.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 145716.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 29143.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3331.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 666.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 220.
  • Çmimi më i vogël në Zvicra Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 44.

Zvicra Llotaria është organizuar nga Swisslos - Faqja zyrtare