Filipinet 4-Digit Game rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 5
 • 7
 • 3
 • 7

Filipinet 4-Digit Game rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 7
 • 0
 • 2
 • 6

Filipinet 4-Digit Game rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 9
 • 0
 • 6
 • 3

e hënë, 21 nëntor 2022.

 • 5
 • 5
 • 6
 • 3

e premte, 18 nëntor 2022.

 • 9
 • 8
 • 1
 • 8

e mërkurë, 16 nëntor 2022.

 • 6
 • 3
 • 1
 • 7

e shtunë, 12 nëntor 2022.

 • 4
 • 0
 • 6
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Filipinet 4-Digit Game është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Filipinet 4-Digit Game

Në Filipinet 4-Digit Game lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

 • Jackpot në Filipinet 4-Digit Game është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.