Filipinet 6-Digit Game rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

 • 0
 • 7
 • 2
 • 6
 • 1
 • 0

Filipinet 6-Digit Game rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 8
 • 0
 • 9
 • 2
 • 8
 • 0

Filipinet 6-Digit Game rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 1
 • 2
 • 5
 • 2
 • 0
 • 6

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 9
 • 1
 • 4
 • 5
 • 3
 • 2

e enjte, 21 shtator 2023.

 • 7
 • 8
 • 7
 • 6
 • 1
 • 8

e martë, 19 shtator 2023.

 • 0
 • 4
 • 1
 • 7
 • 6
 • 6

e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 3
 • 5
 • 6
 • 5
 • 9
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Filipinet 6-Digit Game lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 9.

Filipinet 6-Digit Game është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph