Filipinet Grand Lotto 6/55 rezultate

498038 €

Jackpot Next

Luaj Filipinet Grand Lotto 6/55 Online

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

2023/2026

 • 4
 • 6
 • 12
 • 17
 • 29
 • 30
numrat çmim
6 32.1 milion €
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

Filipinet Grand Lotto 6/55 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/2025

 • 11
 • 17
 • 22
 • 39
 • 45
 • 52
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

Filipinet Grand Lotto 6/55 rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/2024

 • 3
 • 25
 • 28
 • 31
 • 37
 • 55
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

e hënë, 18 shtator 2023.

2023/2023

 • 2
 • 9
 • 22
 • 26
 • 30
 • 49
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

e shtunë, 16 shtator 2023.

#2023/2022

 • 9
 • 11
 • 24
 • 27
 • 44
 • 49
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

e mërkurë, 13 shtator 2023.

#2023/2021

 • 4
 • 11
 • 13
 • 23
 • 45
 • 46
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

e hënë, 11 shtator 2023.

#2023/2020

 • 12
 • 24
 • 29
 • 31
 • 52
 • 54
numrat çmim
6 *
5 89145 €
4 1337 €
3 53 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Në Filipinet Grand Lotto 6/55 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 55.

Filipinet Grand Lotto 6/55 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph