Filipinet Lotto 6/42 rezultate

109985 €

Jackpot Next

Luaj Filipinet Lotto 6/42 Online

rezultatet më të fundit e martë, 26 shtator 2023.

2023/2383

 • 8
 • 10
 • 28
 • 32
 • 34
 • 35
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

Filipinet Lotto 6/42 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/2382

 • 13
 • 15
 • 22
 • 27
 • 36
 • 38
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

Filipinet Lotto 6/42 rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

2023/2381

 • 10
 • 14
 • 17
 • 19
 • 25
 • 42
numrat çmim
6 19.7 milion €
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

e martë, 19 shtator 2023.

2023/2380

 • 4
 • 5
 • 11
 • 24
 • 33
 • 34
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

e shtunë, 16 shtator 2023.

#2023/2379

 • 4
 • 29
 • 30
 • 32
 • 39
 • 42
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

e enjte, 14 shtator 2023.

#2023/2378

 • 3
 • 4
 • 6
 • 13
 • 27
 • 35
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

e martë, 12 shtator 2023.

#2023/2377

 • 3
 • 5
 • 14
 • 17
 • 26
 • 33
numrat çmim
6 *
5 21485 €
4 716 €
3 18 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Filipinet Lotto 6/42 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

Filipinet Lotto 6/42 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph