Filipinet Ultra Lotto 6/58 rezultate

Luaj Filipinet Ultra Lotto 6/58 Online

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 36
 • 38
 • 29
 • 07
 • 45
 • 12

Filipinet Ultra Lotto 6/58 rezultate e premte, 25 nëntor 2022.

 • 05
 • 39
 • 40
 • 31
 • 29
 • 46

Filipinet Ultra Lotto 6/58 rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 08
 • 03
 • 21
 • 51
 • 07
 • 58

e diel, 20 nëntor 2022.

 • 41
 • 52
 • 36
 • 53
 • 49
 • 15

e premte, 18 nëntor 2022.

 • 53
 • 07
 • 16
 • 42
 • 15
 • 24

e martë, 15 nëntor 2022.

 • 10
 • 41
 • 29
 • 46
 • 58
 • 13

e diel, 13 nëntor 2022.

 • 43
 • 46
 • 50
 • 16
 • 09
 • 17

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e premte dhe e diel.

Filipinet Ultra Lotto 6/58 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Filipinet Ultra Lotto 6/58

Në Filipinet Ultra Lotto 6/58 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 58.

 • Jackpot në Filipinet Ultra Lotto 6/58 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.