Hong Kong Mark Six rezultate

Në pauzë për shkak të virusit Corona (COVID-19).

rezultatet më të fundit e shtunë, 1 shkurt 2020.

2020/8

 • 3
 • 5
 • 30
 • 31
 • 43
 • 48
 • 13
numrat çmim
6 4.3 milion €
5 + 1 148328 €
5 8770 €
4 + 1 1050 €
4 70 €
3 + 1 35 €
3 4 €

Hong Kong Mark Six rezultate e enjte, 23 janar 2020.

2020/7

 • 2
 • 11
 • 13
 • 45
 • 46
 • 49
 • 42
numrat çmim
6 *
5 + 1 211197 €
5 11651 €
4 + 1 1049 €
4 70 €
3 + 1 35 €
3 4 €

Hong Kong Mark Six rezultate e martë, 21 janar 2020.

2020/6

 • 11
 • 14
 • 21
 • 28
 • 37
 • 44
 • 36
numrat çmim
6 *
5 + 1 68221 €
5 9328 €
4 + 1 1049 €
4 70 €
3 + 1 35 €
3 4 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Hong kong. Tërheq janë në e martë, e enjte, e shtunë dhe e diel.

Hong Kong Mark Six është organizuar nga Hong Kong Jockey Club. Faqja zyrtare: www.hkjc.com

Shanset për të fituar në Hong Kong Mark Six

Në Hong Kong Mark Six lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Hong Kong Mark Six është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 44393
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2436
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57