Japoni Loto 6 rezultate

1.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Loto 6 Online

rezultatet më të fundit e enjte, 23 maj 2024.

2024/1898

 • 5
 • 19
 • 23
 • 26
 • 31
 • 42
 • 32
numrat çmim
6 205.2 milion €
5 + 1 8.2 milion €
5 216164 €
4 5517 €
3 849 €

Japoni Loto 6 rezultate e hënë, 20 maj 2024.

2024/1897

 • 7
 • 23
 • 27
 • 30
 • 34
 • 36
 • 28
numrat çmim
6 *
5 + 1 16.3 milion €
5 370373 €
4 6874 €
3 849 €

Japoni Loto 6 rezultate e enjte, 16 maj 2024.

2024/1896

 • 5
 • 12
 • 15
 • 16
 • 28
 • 40
 • 1
numrat çmim
6 *
5 + 1 4.1 milion €
5 227282 €
4 5007 €
3 849 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Japoni. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Loto 6 është organizuar nga Takarakuji. Faqja zyrtare: www.takarakuji-loto.jp

Shanset për të fituar në Loto 6

Në Japoni Loto 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 43 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Loto 6 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6096450.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1016080.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 28224.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 610.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 39.