Japoni Numbers 3 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 1
 • 8
 • 3

Japoni Numbers 3 rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 3
 • 8
 • 4

Japoni Numbers 3 rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 2
 • 0
 • 4

Japoni Numbers 3 rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 5
 • 5
 • 7

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 5
 • 1
 • 1

e premte, 1 dhjetor 2023.

 • 0
 • 8
 • 2

e enjte, 30 nëntor 2023.

 • 0
 • 6
 • 0

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Japoni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Japoni Numbers 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 7.

Japoni Numbers 3 është organizuar nga Takarakuji. Faqja zyrtare: www.takarakuji-loto.jp