Japoni Numbers 4 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

 • 9
 • 8
 • 4
 • 3

Japoni Numbers 4 rezultate e martë, 4 tetor 2022.

 • 0
 • 9
 • 8
 • 0

Japoni Numbers 4 rezultate e hënë, 3 tetor 2022.

 • 2
 • 6
 • 0
 • 8

Japoni Numbers 4 rezultate e premte, 30 shtator 2022.

 • 2
 • 0
 • 1
 • 7

e enjte, 29 shtator 2022.

 • 9
 • 8
 • 6
 • 1

e mërkurë, 28 shtator 2022.

 • 6
 • 4
 • 7
 • 3

e martë, 27 shtator 2022.

 • 6
 • 9
 • 5
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Japoni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte dhe e premte.

Në Japoni Numbers 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Japoni Numbers 4 është organizuar nga Takarakuji. Faqja zyrtare: www.takarakuji-loto.jp