Kamboxhi Grand Dragon 4D rezultate

e hënë, 11 dhjetor 2023

Çmimi 1 5436
Çmimi 2 9436
Prize 3 6862
Prize 4 4834, 4300, 4174, 1322, 6242, 2705, 8295, 2354, 1853, 5104
Çmimi 5 3771, 7182, 5779, 7742, 1193, 6793, 4502, 0649, 1567, 9495

e diel, 10 dhjetor 2023

Çmimi 1 7582
Çmimi 2 5226
Prize 3 3553
Prize 4 4242, 2131, 7731, 6363, 6101, 5339, 1951, 1422, 7626, 4969
Çmimi 5 0476, 7994, 7334, 6832, 3091, 3938, 5796, 5217, 3001, 0154

e shtunë, 9 dhjetor 2023

Çmimi 1 4348
Çmimi 2 9763
Prize 3 2984
Prize 4 3057, 7453, 3098, 3952, 1541, 3424, 1880, 9893, 8298, 3464
Çmimi 5 0669, 0907, 0857, 9382, 8031, 7016, 4808, 8470, 5573, 4804

e premte, 8 dhjetor 2023

Çmimi 1 7524
Çmimi 2 1554
Prize 3 2563
Prize 4 5733, 2721, 7407, 2674, 1329, 4255, 3445, 0055, 7151, 0321
Çmimi 5 9891, 5595, 1845, 7107, 8398, 0991, 8046, 3922, 7086, 7294

e enjte, 7 dhjetor 2023

Çmimi 1 0939
Çmimi 2 8227
Prize 3 7917
Prize 4 2442, 4758, 5645, 3615, 9635, 4477, 2230, 4994, 4289, 3791
Çmimi 5 0451, 0274, 6567, 2637, 2840, 5503, 3938, 7865, 2762, 7177

e mërkurë, 6 dhjetor 2023

Çmimi 1 7610
Çmimi 2 1292
Prize 3 2164
Prize 4 1592, 0309, 9518, 2766, 7662, 8690, 7176, 9643, 4120, 2788
Çmimi 5 6384, 0044, 6639, 5258, 6936, 0165, 2074, 5955, 7815, 6801

e martë, 5 dhjetor 2023

Çmimi 1 2542
Çmimi 2 9695
Prize 3 4955
Prize 4 6458, 9310, 5621, 2519, 2521, 5130, 7109, 8056, 7203, 6978
Çmimi 5 0315, 4208, 5037, 2089, 6427, 6818, 0250, 2979, 2617, 6394

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kamboxhi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kamboxhi Grand Dragon 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Kamboxhi Grand Dragon 4D është organizuar nga KTV Lottery. Faqja zyrtare: ktvlottery.com