Kamboxhi Perdana Lottery 4D rezultate

e shtunë, 30 shtator 2023

Çmimi 1 7945
Çmimi 2 8910
Prize 3 3035
Prize 4 3978, 4356, 1628, 3989, 6682, 6729, 3845, 3936, 8089, 9362
Çmimi 5 0628, 3106, 1887, 7269, 8674, 9236, 7069, 4568, 6972, 2748

e premte, 29 shtator 2023

Çmimi 1 5452
Çmimi 2 0482
Prize 3 3670
Prize 4 1548, 6960, 5356, 2138, 6349, 1003, 6824, 5406, 7163, 1580
Çmimi 5 9750, 4711, 1919, 3618, 0639, 8391, 0273, 3714, 0096, 6673

e enjte, 28 shtator 2023

Çmimi 1 9381
Çmimi 2 0241
Prize 3 1694
Prize 4 0261, 1754, 8405, 9096, 3734, 3605, 1567, 7048, 3858, 5609
Çmimi 5 2945, 2359, 8060, 3211, 7878, 1477, 3006, 9589, 4811, 1132

e mërkurë, 27 shtator 2023

Çmimi 1 2542
Çmimi 2 3463
Prize 3 7335
Prize 4 7799, 9235, 8526, 5522, 2112, 7088, 8368, 7954, 5983, 3167
Çmimi 5 0696, 9867, 1238, 6549, 6158, 0946, 5317, 4640, 7218, 9446

e martë, 26 shtator 2023

Çmimi 1 5504
Çmimi 2 8220
Prize 3 7893
Prize 4 1154, 8711, 5944, 5101, 7399, 1444, 6201, 7274, 1262, 6096
Çmimi 5 2057, 6077, 0171, 8256, 5625, 1922, 3949, 7626, 6987, 7852

e hënë, 25 shtator 2023

Çmimi 1 7903
Çmimi 2 6807
Prize 3 9667
Prize 4 4651, 1983, 7128, 8721, 5536, 8011, 8199, 1631, 9000, 9325
Çmimi 5 2497, 7164, 7509, 7078, 5412, 4143, 6206, 0289, 1513, 6902

e diel, 24 shtator 2023

Çmimi 1 8637
Çmimi 2 4130
Prize 3 5453
Prize 4 5241, 3426, 2163, 4561, 8529, 1392, 8527, 3192, 2202, 2437
Çmimi 5 6900, 2491, 7723, 6079, 0891, 3330, 0084, 1426, 5725, 3450

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kamboxhi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kamboxhi Perdana Lottery 4D lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 9999.

Kamboxhi Perdana Lottery 4D është organizuar nga KTV Lottery. Faqja zyrtare: ktvlottery.com