Korea Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

1086

 • 11
 • 16
 • 25
 • 27
 • 35
 • 36
 • 37

Korea Lotto rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

1085

 • 4
 • 7
 • 17
 • 18
 • 38
 • 44
 • 36

Korea Lotto rezultate e shtunë, 9 shtator 2023.

1084

 • 8
 • 12
 • 13
 • 29
 • 33
 • 42
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Korea. Tërheq janë në e shtunë.

Shanset për të fituar në Korea Lotto

Në Korea Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Korea Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35725.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 11.