Korea Nanum Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 12 tetor 2019.

07 17 19 23 24 45 38

Korea Nanum Lotto rezultate e shtunë, 5 tetor 2019.

01 04 10 14 15 35 03

Korea Nanum Lotto rezultate e shtunë, 28 shtator 2019.

02 06 11 16 25 31 03

Biletat mund të blihen në Korea. Tërheq janë në e shtunë.

Në Korea Nanum Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numra shtesë.