Malaysia Magnum Life rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 06
 • 12
 • 15
 • 22
 • 27
 • 29
 • 33
 • 35
 • 30
 • 36

Malaysia Magnum Life rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 06
 • 07
 • 18
 • 21
 • 25
 • 29
 • 30
 • 35
 • 20
 • 13

Malaysia Magnum Life rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 04
 • 05
 • 10
 • 21
 • 29
 • 32
 • 34
 • 35
 • 30
 • 25

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Në Malaysia Magnum Life lojtar zgjedh 8 numrat në mes 1 - 35 dhe 2 numra shtesë.

Magnum Life është organizuar nga Magnum Corporation Sendirian Berhad (MCSB). Faqja zyrtare: www.magnum.com.my