Malaysia Star Toto 6/50 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 27 nëntor 2022.

 • 05
 • 07
 • 16
 • 18
 • 22
 • 40
 • 15

Malaysia Star Toto 6/50 rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 13
 • 14
 • 25
 • 31
 • 35
 • 38
 • 17

Malaysia Star Toto 6/50 rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 02
 • 11
 • 16
 • 20
 • 33
 • 38
 • 48

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 06
 • 07
 • 29
 • 34
 • 35
 • 45
 • 16

e diel, 20 nëntor 2022.

 • 16
 • 18
 • 20
 • 31
 • 37
 • 41
 • 38

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Malaysia. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e shtunë dhe e diel.

Malaysia Star Toto 6/50 është organizuar nga Sports Toto. Faqja zyrtare: www.sportstoto.com.my

Shanset për të fituar në Malaysia Star Toto 6/50

Në Malaysia Star Toto 6/50 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Malaysia Star Toto 6/50 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.