Philippines 4-Digit Game rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 26 janar 2022.

 • 3
 • 5
 • 6
 • 6

Philippines 4-Digit Game rezultate e hënë, 24 janar 2022.

 • 4
 • 2
 • 6
 • 3

Philippines 4-Digit Game rezultate e premte, 21 janar 2022.

 • 6
 • 4
 • 0
 • 3

e mërkurë, 19 janar 2022.

 • 4
 • 2
 • 5
 • 4

e hënë, 17 janar 2022.

 • 9
 • 5
 • 0
 • 4

e premte, 14 janar 2022.

 • 2
 • 2
 • 0
 • 9

e mërkurë, 12 janar 2022.

 • 5
 • 6
 • 5
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Philippines 4-Digit Game është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Philippines 4-Digit Game

Në Philippines 4-Digit Game lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

 • Jackpot në Philippines 4-Digit Game është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.