Philippines 6-Digit Game rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 18 qershor 2022.

 • 7
 • 9
 • 0
 • 7
 • 8
 • 9

Philippines 6-Digit Game rezultate e enjte, 16 qershor 2022.

 • 9
 • 6
 • 0
 • 2
 • 4
 • 7

Philippines 6-Digit Game rezultate e martë, 14 qershor 2022.

 • 1
 • 8
 • 7
 • 2
 • 7
 • 9

e shtunë, 11 qershor 2022.

 • 7
 • 2
 • 7
 • 9
 • 8
 • 2

e enjte, 9 qershor 2022.

 • 5
 • 5
 • 6
 • 4
 • 1
 • 5

e martë, 7 qershor 2022.

 • 1
 • 9
 • 2
 • 1
 • 5
 • 1

e shtunë, 4 qershor 2022.

 • 6
 • 7
 • 4
 • 5
 • 5
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Philippines 6-Digit Game lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

Philippines 6-Digit Game është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph