Philippines Grand Lotto 6/55 rezultate

3.4 milion €

Jackpot Next

Luaj Philippines Grand Lotto 6/55 Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 18 qershor 2022.

2022/1828

 • 5
 • 18
 • 21
 • 48
 • 52
 • 55
numrat çmim
6 *
5 1540 €
4 23 €
3 1 €

Philippines Grand Lotto 6/55 rezultate e mërkurë, 15 qershor 2022.

2022/1827

 • 9
 • 13
 • 36
 • 41
 • 45
 • 49
numrat çmim
6 *
5 1550 €
4 23 €
3 1 €

Philippines Grand Lotto 6/55 rezultate e hënë, 13 qershor 2022.

2022/1826

 • 1
 • 9
 • 14
 • 17
 • 37
 • 50
numrat çmim
6 *
5 1545 €
4 23 €
3 1 €

e shtunë, 11 qershor 2022.

2022/1825

 • 5
 • 6
 • 8
 • 14
 • 32
 • 33
numrat çmim
6 *
5 1560 €
4 23 €
3 1 €

e mërkurë, 8 qershor 2022.

#2022/1824

 • 1
 • 21
 • 31
 • 48
 • 52
 • 55
numrat çmim
6 *
5 1556 €
4 23 €
3 1 €

e hënë, 6 qershor 2022.

#2022/1823

 • 1
 • 24
 • 28
 • 32
 • 37
 • 48
numrat çmim
6 *
5 1558 €
4 23 €
3 1 €

e shtunë, 4 qershor 2022.

#2022/1822

 • 16
 • 31
 • 44
 • 46
 • 50
 • 53
numrat çmim
6 *
5 1564 €
4 23 €
3 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e shtunë.

Në Philippines Grand Lotto 6/55 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 55.

Philippines Grand Lotto 6/55 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph